Komplett Utemiljø

Film- og fotoabonnement
Kort fortalt
Partnerskapet med Komplett Utemiljø er en modell for hvordan vi samarbeider med bedrifter som vi har abonnementsavtale med.
Kunde
Komplett Utemiljø
Tjenester
Abonnement
Nettside og digitalt
Foto og drone
Sosiale medier
Kundehistorier

Komplett Utemiljø spesialiserer seg i planlegging, bygging og vedlikehold av utemiljø, både for private og for bedrifter. Med kjennetegn som høy kvalitet og naturlig design, har de etablert seg som et pålitelig navn i det norske hagemarkedet.

Betydningen av visuelt innhold

Å skille seg ut i et konkurransedyktig marked krever mer enn topp kvalitet alene. Komplett Utemiljø forstår betydningen av å vise frem sine prosjekter visuelt gjennom film og foto. Derfor har Hype, siden 2018, tatt hånd om all kommunikasjon, strategi og produksjon av visuelt innhold for Komplett Utemiljø gjennom vår abonnementsavtale. Dette har resultert i en stor økning på det digitale plan.

Resultat

Komplett Utemiljø har blitt et av de mest etterspurte navnene innen hagedesign i Rogaland og Vestland. Ved hjelp av en jevn strøm med visuelt innhold av høy kvalitet har de publisert innhold som engasjerer og inspirerer potensielle kunder på sosiale medier.

Hype har trivdes godt med å tiltrekke nye henvendelser for Komplett Utemiljø. Kundenes tilbakemeldinger understreker hvor viktig film og foto har vært for deres valg av å bruke Komplett Utemiljø for sine prosjekter. Gjennom effektivt samarbeid og en fokusert digital strategi fortsetter Komplett Utemiljø å blomstre i det norske hagemarkedet.

No items found.

Andre prosjekter.