Vivify

Prosjektet med Vivify tok oss på en reise gjennom Europa, i jakten på de mest inspirerende lokasjonene til deres helseapp.
Kort fortalt
Film og fotografering gjennom Europa til Vivify sin helseapp
Kunde
Vivify
Tjenester
Nettside og digitalt
Foto og drone

Vivify er en helseapp designet for å bistå de som lider av kroniske smerter. Appen tar i bruk grundig forsket metoder som er dokumentert å ha en positiv innvirkning på smerter i rygg og nakke.

Viktigheten av planlegging

Gjennom et 28-dagers program guider Vivify brukerne gjennom smerteundervisning og fysiske øvelser. Sentralt i appens tilnærming er over 70 videoer som formidler disse metodene. Visjonen var å skape videoer i inspirerende og beroligende omgivelser, filmet på ulike steder rundt om i Europa.

Planleggingen startet tidlig, med tester utført i Norge før innspillingen begynte i Italia i 2019. Over en periode på 15 dager ble videoene skutt i Italia, Sveits og Østerrike, med lokasjoner som inkluderte Pienza og San Gimignano i Toscana, Lake Lucerne i Sveits, og Hallstatt i Østerrike. Til tross for en stram tidsplan, ble innspillingen fullført med en dag til overs. Den virkelige utfordringen ventet imidlertid i redigeringsrommet, hvor over 1000 lyd- og videofiler ble bearbeidet for å produsere over 70 ferdige videoer til appen.

Resultat

I løpet av omtrent seks måneder arbeidet teamet med å klippe og redigere materialet. Vivify var en integrert del av prosessen, og resultatet var den endelige appen som ble lansert på App Store i løpet av sommeren 2020.

Til tross for ambisiøse mål, ser vi tilbake på en vellykket innspilling og produksjon. Vi er stolte av produktet vårt, som vil hjelpe med å lindre kroniske smerter for en rekke mennesker.

Vivify i App Store

No items found.

Andre prosjekter.